sunnuntai 30. elokuuta 2009

P*askarteluhaaste 3

Haasteessa aiheena oli eläimet, tällainen tuli minun veriostani.

lauantai 29. elokuuta 2009

Kihlaparille

Tämä leimasin on vuoden vanha ja käyttämättä jäänyt. Meinasin jo luopua tästä kokonaan, mutta sitten sain idean käyttää tätä kihlaparina :)
Iso sydän taustalla on helmiäiskartonkia ja kohokuvioitu fiskarsin levyllä + laitettu mustetta mukaan. Itse tykkään...

torstai 27. elokuuta 2009

Jotain valmista

Olen välillä tehnyt näitä 3D korttejakin. Tämä nalle on peräisi tiimarin valikoimista, oli tosi paksua paperia ja helppoa leikata. Kuva on sen verran iso ja taustapaperi kaunis, että en halunnut ylimääräisiä koristeita laittaa. (Huom! joku on sortunut ostamaan MS pitsileikkurin, tää on ihana) Kuvan laatu on taas huono kun kuvasin kännykällä.

sunnuntai 16. elokuuta 2009

P*skarteluhaaste

Kiitos kaikille teille myötätunnostanne. Tuo Monnan laittama värssy kuvaa isääni ja tilannettamme täydellisesti. Isäni oli kova tekemään käsillään, kirvesmies kun oli. Kotona hän tuli vastaan melkein aina jostain pihan "perältä" kun menimme käymään.
Viikot ovat olleet raskaita, mutta kommenttinne ovat lämmittäneet mieltä. Vaikka en suurinta osaa teistä tunne, on ihana huomata kuinka vielä ihmiset välittävät toisistaan! Tästä yritämme jatkaa eteenpäin.

Muutaman kortin olen tehnyt ja tässä niistä yksi:
Tämä haaste avautui viikolla, ihme kyllä sain kortin valmiiksi. Aiheena oli oma lempiväri ja sen vastaväri. Minä itse pidän punaisesta. kuva on pyörinyt väritettynä kauan, joten käytin sitä.
Lumeen laitoin fun flockia ja se näyttää kiiltelevän kuvassa ihmeellisesti. Kukka on tehty bosscutin isolla joulutähti stanssilla.

tiistai 4. elokuuta 2009

Suru-uutisia

Aamulla saimme suru-uutisia. Isäni menehtyi tänään saamaansa sairaskohtaukseen. Kaikki tapahtui niin yllättäen, nyt on oma olo ihan tyhjä. Surullista on, että tänään on myös ainokaisen tyttäremme syntymäpäivä. Juhlat vietimme onneksi viikonloppuna....
Blogini viettää tapahtuneen johdosta hiljaiseloa jonkin aikaa. Palaan jälleen linjoille, kun jaksan keksittyä kortteiluun.

maanantai 3. elokuuta 2009

Apua kaipailisin

Rakkaat kanssasisaret, eli cuttiksen käyttäjät! Näyttääkö teillä kenelläkään cuttlebugín B-levyt tältä, eli ovat menneet kaarelle???
Tällaisilla on välillä vaikea leikata tai kohokuvioida. En ymmärrä kuinka ne tällaiseksi ovat menneet, onko minun koneessani jotain vikaa??
Apuva siis!!!!

Jehkottaren kilpailu

Tarun blogissa on arvonta käynnissä ja se edellyttää listaamaan 10 + 1 tärkeimmän askarteluvälineen listaammista. Tällaiset sain itselleni
1. askartelualusta
2. askarteluveitsi
3. kaksipuoleinen teippi
4. koholakka
5. copicin ihonvärinen kynä (käytössä kaikessa)
6. retrokukkaleikkurit
7. liimakynä
8. fiskarsin sakset
9. viivotin jossa metallireuna
10. pinsetit
+
1. cuttlebug tarvikkeineen

Kun joku menee pieleen, niin se menee

Että minua ärsyttää! Sain kaksi korttia omasta mielestäni täysin pieleen. En tiedä mikä mättää, mutta jokin se on!
Kuvien väritykseen olen todella tyytyväinen, mutta lopputuloksessa on sitten jotain pielessä. No, aina ei voi onnistua vaikka kuinka haluaisi.



lauantai 1. elokuuta 2009

Hiiriä edelleen

Sama tuttu hiirilinja jatkuu edelleen. Tuntuu vain että näistä tulee kaikista samanlaisia,höh.
Taustapaperi on sinellin tuotantoa. Ruusussa on koholakkaa, joka muutti itse kukan värin ihan erilaiseksi. Siitä tuli paljon kirkkaampi.

Kalastajamies

Tähänkin leimakuvaan kokeilin kahta eri leimaa, eli tuo nurmikko on se toinen.
Muuten kuva puhukoon puolestaan. Miesten kortteihin on sitten vaikea laittaa koristeita, ainakin minusta. Kun ei niihin mitkään hempeät kukat sovi....
(taas kuva on huono, onkohan mun kännykän kamera särkynyt..., pudotin kyllä kerratain asfalttiin!)