maanantai 30. marraskuuta 2009

Viimeiset joulukortit

Nyt on sitten tämän vuoden joulukorttikiintiö täynnä, tässä ovat viimeiset tilatut enkelikortit. Vasemmanpuoleisessa kortissa käytin cuttiksen lumihiutalekansiota jolla kohokuvion paperin. Ensin olin sen tietty värjännyt sinisellä shimmermistillä, kimaltaa kivasti.


Pitihän sitää minunki kokeilla tätä kortin virkkausta. oli tarve yhdelle nimipäiväkortille, joten siihen siis! Reikien tekoon tarttisin kuitenkin kunnon laitteen, ainakaan muu perhe ei oikein tykännyt kun paukuttelin fiskarsin sirkkapihdillä :)

torstai 26. marraskuuta 2009

violettia toisen eteen

Meidän 7-v tekaisi kortin kummitädilleen. Aika hauskasti hän keski laittaa kaksivärisen kehyksen kuvan taakse. Muutenkin hän on suunnitellut taas kortin ihan itse.


Minä en ole saanut tällä viikolla mitään aikaan, olen käynyt heittämässä muutaman päivän keikan töissä.

maanantai 23. marraskuuta 2009

Tilaustyö ja jotain ihan uutta puuhastelua

Tällaisia kortteja väsäsin tilaustyönä. Tilaaja ihastui nimenomaan tuohon magnolian taustapaperiin, joka on kyllä kaunis, samoin hän halusi myös hieman "maalliseman" kuvan korttiin. (Aiemmassa kortissani oli enkeleitä seimen äärellä.) Tähän päätyi siis Pennyn nukkuva hiiri.


Olen tässä puuhastellut myös uuden jutun parissa :) , nimittäin korujen. Tekaisin itselleni rannekorun ja ehkä pukin pussiin tämän kirjanmerkin. Tämä oli ihan mielenkiintoista hommaa :)

ps. oisiko kellään vinkkiä mistä löytyisi kaavat kirjanmerkille sopivaan lahjapakettiin???



sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Snow marker

Laitan tähän vielä kuvan tästä kynästä. tätä saa mm Joanna Sheen kaupasta. Tällä siis väritetään haluttu alue, annetaan kuivua ja sen jälkeen kohotetaan kuumailmapuhaltimella. Itse tykkän että tällä saa todella aidon näköistä lunta.

perjantai 13. marraskuuta 2009

Magnolialla jatketaan

Tein jälleen maisemaa tällä magnolian leimalla. Kuva on väritetty copiceilla, lisätty kimalleliimaa ja snow markerilla lunta. pienemmästä kuvasta erottuu ehkä paremmin, miltä kortti oikeasti näyttää. Tuo lumi nousee kivasti koholle, kun sen kuumailmapuhaltimella lämmittää. Korttipohjaan leimailin lumihiutaleita ja laitoin vähän sinistä mustetta reunoille.


keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Tanssin pyörteissä

Olen tässä välillä tehnyt muutakin kuin joulukortteja. Tämä Artin "mamma" on yksi suosikki, joka viedään aina käsistä. Tällä kertaa laitoin päälle oikein retromekon!

perjantai 6. marraskuuta 2009

Jouluyö, juhlayö

Tässäkin on käytetty uutta magnolian taustapaperia, sopii minusta tähän "hartaaseen" tunnelmaan.
embossasin lumihiutaleita lisäksi ja laitoin reunoille vielä lisää ruskeaa mustetta.

torstai 5. marraskuuta 2009

7-vuotiaan tekele

Meidän neitokainen halusi että hänenkin korttinsa julkaistaan täällä. Ihan itse hän on kaiken tehnyt, ja huom. reunojakin piti saada ressata :)

Rajojen rikkomista

Missäänhän ei ole määrätty, että jokin leimasin kuuluu tiettyyn vuodenaikaan. Niinpä otin tämän tyttösen ja tein hänestä jouluisen version, hän kun kantaa sylillistä pipareita :)
jälleen taustalla uutta magnolian paperia ja teksti leimattu paperitaivaan uudesta tekstileima setistä. Harmittaa, kun valokuvaaminen ei todellakaan anna oikeutta korteille.

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

P*skarteluhaaste 13

Niin se aika kuluu, haasteeseen en ole ottanut osaa pitkään aikaan. Tämä kortti ottaa nyt osaa haasteeseen. Eli aiheena oli kraft/ beige + joku muu väri. Oma näkemykseni ohjeesta on siis tämä...
Taustalla on käytetty magnolian uutta jouluista taustapaperia, jotka sain eilen.