lauantai 30. tammikuuta 2010

Arvonta suoritettu

Virallinen voittajan arpoja saapui äsken kotiin ja arvonta on nyt suoritettu.


Onnellinen voittaja on nro 15 eli Tassutaapero.


Hänelle lähtee seuraavanlainen palkinto: taustapapereita, kasa metallikoristeita, haaraniittejä ja uusi hyvää joulua- leimasin

torstai 28. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste 24

Olisikohan jälleen pitkästä aikaa osallistua tähän haasteeseen, aiheena on nyt bling bling.
Kortissani sitä on siivissä ja timatteina. Tuli aika riisuttu kortti, eli koristeet jäi aika vähälle. Viimeinkin pääsin käyttämään tuota mun uutta MS- reunusleikkuria kunnolla. Sain AN:lta kunnon ohjeet siihen. Minulle kun ei tullut oman settini mukana minkäänlaisia ohjeita. Tällä leikkaaminen on oikeaa millimetri peliä,leikkaus epäonnistuu niin helposti.

tiistai 26. tammikuuta 2010

Ystävälle

Ensimmäinen ystävänpäiväkortti on valmis. Värittelin kuvan taas välillä "ei niin perinteisillä" väriyhdistelmillä. Vähän tulee käytettyä keltaista ja vihreää.
Tausta on kasattu erilaisista paperisuikaleista, mitä sattui löytymään.
Sydän on Tiimarin ale-tavaraa, puinen sellainen.


Tytsi touhusi tänään jo kovasti numerolappuja arvontaan, hän kun viettää tänään vielä sairaspäivää kotona. Suoritamme perinteisen arvonnan lauantaina.
Itselläkin on vähän nuutunut olo, kun eilen otin "possupiikin"; kättä ja päätä särkee. Yöllä ei voinut nukkua toisella kyljellä ollenkaan, kun käsi oli kipeä.

perjantai 22. tammikuuta 2010

2 v synttärit + arvonta

Se tuli sitten eilen kaksi vuotta täyteen siitä, kun ensimmäisen tekstini kirjoitin tällä blogille. Uskomattoman nopeasti on aika mennyt. Korttien tyyli on kovasti muuttunut ja leimailu on vienyt mennessään :)
Lukijoitakin täällä näyttää käyvän jonkin verran laskurista päätellen. Voisin pistää pystyyn ihan pienen arvonnan synttäreiden kunniaksi. Palkintona tulee olemaan korttiaskarteluun liittyvää tavaraa : taustapaperia, koristeita jne. Kilpailuaikaa on viikko, eli 29.1 saakka.
Jätä siis kommenttisi tähän osioon ja olet mukana arvonnassa!!

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Ensimmäinen vintage kortti

Tässä se nyt on, minun ensimmäinen vintage korttini. Kuvan löytyminen teetti työtä.
Taustan tein itse tekstileimasimella ja ruskealla mementon musteella, reunojaki yritin ressata. Tekstistä sen verran, että itse asiassa inhoan tuota sanaa "rippilapselle", mutta tähän se jotenkin sopi, vanhanaikainen sana kun on.


Ulkona on kaunis AURINKOINEN pakkas sää ja minulla on migreeni, että tässäpä ei sitten nautita mistään. Varsinkin tuo keväinen auringonpaiste lumihankeen on erittäin paha tässä tilassa :( HARMITTAA, kun pitkästä pitkästä aikaa aurinko näyttäytyy....

perjantai 15. tammikuuta 2010

Apuva!!!

Nyt se myrkyn lykkäsi, pitäis saada rippikorttiin vintage kuva, eikä ole aikaa tilailla mistään. Tietääkö kukaan löytyykö esim. netistä sellaisia kuvia joita sais/vois käyttää??? Kyseessä olisi siis tytön / nuoren naisen kuva.

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Nallukka

En nyt millään muista tän leimasimen tekijää, mutta ei kai se haittaa. Leima on peräisin mihannan loppuun myynnistä ja on tosi söpö. Tällä voi tehdä kortteja moneen tarkoitukseen. Tästä puuttuu vielä teksti, en vielä osannut päättää oisko tämä ystävänpäiväaiheinen vai mikä. Joskus käy näinkin :)
Olen itse erittäin tyytynäinen väritykseen, joka on tehty copiceilla. Niillä saa niin hyvin sulautettua eri sävyt toisiinsa.


Löytyihän se nimikin, eli leimasin on Stampavien / Penny Johnson:in tuotantoa.

tiistai 12. tammikuuta 2010

Virkattu on (taas)

Tekaisinpa taas muutaman virkatun kortin, tässä niistä yksi. Tuli mielestäni ihan kivan näköinenkin :)

torstai 7. tammikuuta 2010

Hello Kitty talkoot

Tänään tuli postissa sizzixin Hello Kitty stanssi, ebaysta ostettuna. Näitä olisin tilannut sizzixin alestakin, mutta kun se mun kortti ei toiminut.
Tytsin kanssa näitä sitten yhdessä tehtiin, tuo "pukeminen" oli vaan melkoista näpräämistä, kun osat on niin pieniä.
Tässä sitten meidän molempien ekat versiot, ensin minun ja toisena tytsin. Olen kyllä ERITTÄIN YLPEÄ tytsin kortista :)


keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Leimasinten yhdistelyä

Ulkona on reilut -22 pakkasta, joten tämä päivä on hyvää askarteluaikaa :)
Tein loppuun eilen aloittamani kortin. Selailin leimasimiani ja päätin kokeilla yhdistää nämä pari toisiinsa. Täytyy sanoa, että olen tyytväinen lopputulokseen.
Kuvaahan voi käyttää muutenkin kuin "uuteen kotiin muuttavalle", on jotenkin minusta kiva kun tuo tyttö on menossa johonkin, eikä vain kävele "tyhjyyteen".
Koristeen on minimissä, koska kuvasta tuli niin suuri.

maanantai 4. tammikuuta 2010

Viimeinen JCC korttihaaste

Ehdinhän se minäkin ottaa osaa tähän haasteeseen. Kuva oli jo pari päivää sitten työn alla, mutta tytsi oli käynyt ottamassa sen omaan käyttöönsä.
kortin myötä Tarulle siis iso kiitos, kun hän on pyörittänyt tätä haastetta.

Kukkaruukku kortti

Pitihän minunkin tätä kokeilla, kun niin moni on onnistunut tällaisen tekemään. Tarvi kyllä katsoa ensin video yoytubesta, ennen kuin ymmärsin :). Siltikin minulta meni ilta tämän tekemisessä.

lauantai 2. tammikuuta 2010

Hyvää alkanutta vuotta 2010

Hyvää uutta vuotta 2010.
Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti, lukemisen merkeissä. Samalla kuuntelin räiskettä ulkoa :)
Mitään lupauksia en tehnyt, toivon vain että tuleva vuosi toisi edes pieniä ilon pilkahduksia tullessaan synkän ja surullisen syksyn jälkeen.

Vuoden ensimmäinen korttikin on tehty. Tällä kertaa ja ihan eka sellainen, uuteen kotiin muuttavalle. Väritykset jälleen copiceilla (olen ihan koukussa näihin kyniin) ja talon avainkin on päässyt korttiin mukaan :)