perjantai 1. helmikuuta 2008

ATK- taitoja hiotaan


Tänään onkin päivä mennyt tässä koneen äärellä. Tähän blogiin kun jää kiinni :)

Löysin aivan ihanat sivut, joista saa ottaa itselleen kuvia. Laitoinkin tuon "keijun kuvamaailma" linkin tänne, pääsee muutkin ihastelemaan. Tein myös tuon oman napin, jos joku haluaa sen linkittää omille sivuilleen. Kuva kertookin tekijästään jotain :)
Toivottavasti se toimii... löysin kyllä hyvät ohjeet tuolta ihanitse -sivuilta.

Aamulla vierailin myös taavanaisen sivuilla ja ostin häneltä taustapapereita. Olen ajatellut ruveta kokeilemaan leimausta ja sitä silmällä pitäen ostin jo nuo. (laitan kuvaa kunha saan ne) Olen kyllä ajoissa, kun leimasimiakaan ei ole vielä, mutta aikainen lintu madon nappaa. Odottelen vielä, että tuonne paperellaan tulee mangnolian leimasimet.

Tuntuu, että nyt on taas monta rautaa tulessa. Korttien kirjontaakin pitäis ehtiä tehdä, varsinkin, kun tilasin vielä lisää niitä mallilehtiä Hollannista.

Tässä on yksi valmis kortti, johon kirjoin taakse DMC:n metaalilangalla. Olihan muuten inhottavan kovaa lankaa, meinasi mennä aina solmuun.
MYYTY

3 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Hienoja kirjontakortteja olet tehnyt. Minäkin tilasin viikko sitten Hollannista 3D kirjoja jossa oli kirjomalla tehty kortteja. Ajattelin, että niistä varmaan saa hyviä ideoita ja malleja koskaan en ole kortteja tällä systeemillä tehnyt, mutta into olis kova yrittää.

Tiina kirjoitti...

Kiitos Tuija. Minäkin ihastuin tosiaan tuohon kirjonta juttuun ja harmikseni totesin, että täältä siihen ei saa ohjeita. Onneksi oli tuo Hollantilainen kauppa mistä niitä saa. Itse olin ainakin tyytyäinen lehtiin.

TaijuS kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet tehnyt! Nämä kirjotut kortit... NAM! Minullakin tekisi mieli kokeilla, mutta olen niin lyhytjännitteinen, että varmaan tyssäisi homma ihan alkuunsa. Nyt vaan kuolaan niiden perään täällä, ja muutamassa muussa paikassa, joissa niitä olen nähnyt.