maanantai 3. elokuuta 2009

Apua kaipailisin

Rakkaat kanssasisaret, eli cuttiksen käyttäjät! Näyttääkö teillä kenelläkään cuttlebugín B-levyt tältä, eli ovat menneet kaarelle???
Tällaisilla on välillä vaikea leikata tai kohokuvioida. En ymmärrä kuinka ne tällaiseksi ovat menneet, onko minun koneessani jotain vikaa??
Apuva siis!!!!

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Minulla on melko uusi laite tuo cuttlebug, eli vasta kuukauden vanha. Ostaessani myyjä sanoi, että B-levy saattaa mennä "kaarelle" ajan mittaan, joten tätä välttääkseen tulee levyä kääntää aina välillä toisinpäin.

Satu K kirjoitti...

Minulla meni ensimmäiset levyt tuollaiseksi, mutta ahkerasti käytin niitä viisiin siitä huolimatta vuoden verran. Nyt sitten reilu kk sitten otin uudet levyt käyttöön ja toinen, mitä vasten leikkaa, mennyt samalla tavoin. Ei ole kyllä haitannut: tosiaan kannattaa aina välillä kääntää toisin päin.

Hintriikka kirjoitti...

Mulla on kanssa mennyt noin...cuttis ollu varmaa pari vuotta, ja levy meni aika pian kaarelle... Säikähin ja tilasin jo toisen setin b levyjä. Noh, turha säikkyä, käännän levyä säännöllisesti niin on toiminut hyvin. Jos oikein muistan maijun blogista niin lopulta halkeavat.

stanssien kanssa näkyvät vääntyvän enemmän ja siinä käytän huonoja levyjä, sit puolestaa kohokuvioinissa niit uudempii.