torstai 21. heinäkuuta 2011

Joulu keskellä kesää

En ikinä ikinä ole tehnyt joulukortteja vielä tähän aikaan vuodesta, mutta nyt oli pakko kokeilla. Sain tuon ihanan nalle leimasimen, kuusi stanssin ja glamour dustia. Siitähän se tämä kortti sitten syntyi
samalla osallistun tähän haasteeseen

7 kommenttia:

Maaritm kirjoitti...

Tosi kivannäköinen joulukortti.

Anonyymi kirjoitti...

Beautiful card, love all the sparkle...

Thanks for joining us at SFCC.

Huggies Angel

Tuija kirjoitti...

Oi,miten upea kortti ja nuo kuusistanssit Mariannella on niin kivoja myös.

Hensu kirjoitti...

Ompa söpö kortti.

Lesley kirjoitti...

Very cute card, I love the image! Thanks for taking part in the SFCC xx

TaijuS kirjoitti...

Ihana tuo FF:n joulupukki!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä parisensataa (joista joulukortteja seitsemisenkymmentä) kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

sana kirjoitti...

Pak job Ads and advertisements for Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and all cities of Pakistan. http://allpkjobz.blogspot.com