sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Promarkereiden testausta

Viikonloppuna on tullut vähän testailtua noita promarkerin tusseja. Värittelin erilaisia kuvia ja täytyy sanoa, että jälki on kyllä tosi siistiä. Tilasin lisää värejäkin, mutta sielläpä se lasku nyt seisoo paypallilla kun en saa varmennettua korttiani. Kiitos pankin, jossa eivät ymmärrä koko asiasta mitään. Täytyy vaan kiltisti odotella... argh!
No huomenna alkaa työt, joten eipä tässä paljon ehdi muuta tehdäkkään. (Jos tää nyt yhtään lohduttaisi itseäni.)Tyttö 5v halusi myös kokeilla äidin tusseja ja tällaista jälkeä tuli, ei kuulemma itse ollut oikein tyytyväinen :)
Sain aikaan myös muutaman kortin, ihme ja kumma. Tuo kirjottu kukka on odotellut kauan laatikon pohjalla paikkaansa, nyt se sitten löytyi. Tildahan sille tuli kaveriksi ja pienen pieni leppäkerttu. Teksti vielä puuttuu, ajattelin tätä äitienpäiväkortiksi.

MYYTY


Muut kortit onkin sitten näitä tavallisia. Tuo yo-magnolia on kyllä minusta "kamala" kuva. Miksei siitäkin olisi voinut tehdä yhtä hienoa kuin magnolia tyttö yo on? Lähinnä tuo kalju pää ja varsinkin sen muoto eivät ole mieleeni.

KAIKKI MYYTY

3 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Kivoja värityksiä ole tehnyt ja tuo paypall on sitten hankala mä itse taistelin sen kanssa eilen ja sitten vielä tuo kielitaito ei ole mitään huippua se on mun mielestäni tehty liian hankalaksi minultakin se kyseli äidin tyttönimeä ja missä kaupungissa on syntynyt sen jälkeen vasta sain sen menemään loppuun.

Marraskuu kirjoitti...

Ihania kortteja! Meillä myös lapset "lainaavat" äidin ProMarkereita... eivät omat tussit enää kelpaa ;D

Heli Matero kirjoitti...

Kivoja kortteja. Maijun blogissa kysyit vinkkejä promarker väritykseen. Miijja on testaillut myös niitä. http://www.miijja.vuodatus.net/blog/category/V%E4ritysharjoituksia