perjantai 19. joulukuuta 2008

Pientä joululahjaa itselleni

Tässä kuluneen kahden viikon aikana ollut tullut hieman ostettua itselle kaikkea "tuikitärkeää" askartelutavaraa :) jolulahjaksi ja tietysti ensi vuoden seinäkalenteri.Yksi tilaus tuli cuddlybuddly:stä. Sieltä ostin muutaman stanssin cuttikseen ja paljon priman kukkia. Kaikki nuo ihanat paperit ovat täältä, olivat tosi edullisia ja lisäksi toimitus oli myös nopea. Glitterpotissa oli myös samoja papereita, mutta se ei jostain syystä hyväksynyt minun tilaustani tai korttiani, joten en voinut ilata sieltä.
Kaimaltani ostin tuon ihanan Pennyn leimasimen, joten niitä kuvia näkyy varmaan jatkossa korteissani ja tuota lasiteainettakaan en ole ehtinyt vielä testaamaan. Eiköhän näillä eväillä päästä taas ensi vuoden puolella alkuun. Saattaa kyllä olla että jolunpyhinä tulee jo testailtua jotakin.

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Super, super ihania ostoksia!

tuija kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt. Itselleen, kun ostaa joululahjan saa ainakin sen mitä on toivonut. Niin minäkin tein ostin retrokukka leikkurit itselleni ja jopa pistin paperin päälle enkä edes kurkannu laatikkoon kun hain postista.