sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Väritysharjoituksia


Tämä päivä on hyvin pitkälle vierähtänyt väritellessä näitä leimakuvia. Kuvan laatu ei ehkä ole paras mahdollinen, koska samalla testasin äitini kamerakännykkää näillä.
Tämä kuva on kyllä tosi monipuolinen, kuvasta tulee aina erilainen, riippuen ihan mitä värejä käyttää kukissa ja kissassa. Ihana leimasin :)
Kaikki kuvat olen väritellyt akvarellipuuväreillä.
Yritin muokata näitä kuvia photopucektilla, onnistuihan se, mutta en tajua miten ne saisi tähän näkyviin inhimillisen kokoisena. Pitääkö mun käyttää jotain koodia vai mitä. Se mitä yritin siirtää tuli niin suurena, että kuvasta jäi puolet pois. No en jaksanut enää tälle päivää keskittyä enempää joten käytin ihan tätä perinteistä systeemiä.

4 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hei! Kauniisti olet värittänyt ja tämä leimasin on kyllä ihana. Koita pienentää kuvaa silleen, että kun kuva on latautunut siihen bloggerin tekstiosioon, niin klikkaat hiiren oikealla painikkeella kuvan päällä ja kun tulee semmoinen kehys kuvan ympärille, niin nurkista voi pienentää ja isontaa kuvaa pitämällä hiiren vasenta nappia alhaalla ja veteämällä haluttuun suuntaan. Tässä yksi tapa :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hienoja värityksiä!

Riina kirjoitti...

Hienoja kuvia. Kylläpä värin valinta muuttaa kuvaa.

Photopucektin editointitilasta löytyy Resize nappi jolla voit muuttaa kuvan kokoa. Itse haluan lopullisen kuvan olevan leveydeltään 400 pikseliä. Korkeus skaalautuu automaattisesti. Paina Apply kun olet valmis.

Crop nappulalla saat rajattua kuvaa. Hiiren vasen nappi pohjaan ja maalaa kuvan yli. Valintaa voi vielä muuttaa kahvoista. Kun olet tyytyväinen paina Crop selected area. Rajaus kannattaa tehdä ennen kuvan koon muuttamista.

Toivottavasti tajusit epäselvästä selityksestäni edes jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania värityksiä. Tästä näkee kuinka kuva muuttuu väriä vaihtamalla.