perjantai 21. maaliskuuta 2008

Kusti on polkenut ahkerasti

Koko viikon on tullut postia eri suunnilta. Sain viimein Hollannista tilaamani korttipohjat. Värit olivat aivan ihania, tosin en kyllä muistanut tilaneeni tummanpunaista,mutta tuleehan tuo joulu tänäkin vuonna. Ajattelin kokeilla välillä myös pyöreitä korttipohjia. Jostain syystä kaikkia minun korttini alkavat näyttää lilan tai fuksian punaisilta, mikä lie kausi menossa. Lisäksi tilasin neliökorttipusseja, jotka olivat tosi edullisia ja tulihan siinä jotain muutakin pientä mukana. Kuvassa oleva kukkaleikkuri kuuluu jo Cchobbyn tilaukseen, joka sekin tuli keskiviikkona.



Cchobbyn paketissa oli sitten kaksi erilaista taustapaperilehtiötä, haaraniittejä, kaksipuolista teippiä (6mm/ 50 m rullassa)ja vaaleanpunaisia korttipohjia + kuoret ja tuo leikkuri. Korttipohjat oli aika jännän näköisiä, kun ne ovat edestä avattavia ja nauhalla suljettavia. Tämä antaa oman haasteensa kortin tekoon, mutta halusin kokeilla näitä. Eri asia on sitten jääkö ne laatikon pohjalle lojumaan juuri tuon haasteellisuuden vuoksi.



Näiden lisäksi sain viimeinkin sen uuden leimasinmusteen, jonka piti korvata se erehdyksessä vedenkestävänä myyty muste, josta kirjoittelin joskus aiemmin. Ja kaiken kruunasi vielä korttiaskarteluvaihto kuori joka myös tulla tupsahti laatikkoon. Vielä en ole ehtinyt kuvaamaan mitä olen ottanut, mutta eiköhän asia hoidu nyt pääsiäisen aikana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa millainen tuo Hollantilainen nettikauppa on postimaksuissa onko kohtuullinen? Siellä oli myytävänä kaikkea kivaa joista innostuin.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.